TIPS & RAHSIA

Cara Nak Buat Duit Mudah Dengan Menonton Video Di YouTube!


Berminat buat duit sampingan dari rumah dengan mudah? Penulis nak kongsi cara membuat duit mudah secara atas talian dengan hanya menonton video di YouTube. Dalam masa singkat anda berpeluang meraih pendapatan sehingga RM70,000 setahun!

Pergi ke LINK DI SINI

Anda akan dibawa ke laman seperti di bawah berikut. Jika anda tidak memahami bahasa Cina, anda boleh klik pada ikon yang dibulatkan untuk menukar kepada bahasa Inggeris.


Daftar sebagai pengguna dahulu. Isikan butiran maklumat anda seperti username, nombor telefon dan kata laluan di sini. Jangan lupa isi ruang kod captcha.


Bagi ruang kod rujukan, masukkan nombor ini: 144777


Pilih task menonton video di YouTube. Selesaikan task yang disediakan. Klik pada butang Receive untuk mula membuat task. Ikuti arahan yang diberikan bagi setiap task. Task yang telah selesai akan ditanda sebagai Completed.


Jumlah pendapatan yang diraih bagi setiap task yang berjaya diselesaikan akan dipaparkan dalam akaun anda seperti di atas.


Anda boleh keluarkan wang pendapatan setelah berjaya mengumpul dan menyelesaikan banyak task. Yang penting kena rajin tangkap task. Jangan lupa isi butiran maklumat akaun bank untuk menerima wang pendapatan.


Jadual nilai task dan anggaran yang boleh diperolehi oleh pengguna yang rajin menonton video dalam masa setahun.

Semoga tips ini membantu anda dalam menjana wang pendapatan secara sampingan.

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

0 Komen:

KOMEN TERBARU

Powered by Blogger.