LIFESTYLE

Aiskrim Tealive x Walls Bobalicous : Dah Boleh Order Online Mulai 11 Mei!


Wah, sekarang ni dah boleh dapatkan boba bukan dalam bentuk minuman saja tetapi juga dalam bentuk aiskrim! 

Keluaran terkini Wall's iaitu #WallsBobalicious @ Wall’s Special Edition Tealive Boba Ice Cream merupakan gaya terbaharu peminat boba untuk menikmati minuman kegemaran mereka dalam bentuk aiskrim. Harganya berpatutan dengan rasa teh susu yang kaya dan bijian pearl yang kenyal dalam setiap gigitan.Produk ini merupakan kolaborasi pertama di antara Wall’s dan Tealive melalui pengalaman memberikan rakyat Malaysia pengalaman unik untuk menikmati boba dalam bentuk sebatang ais krim. Kolaborasi ini juga menjadi penaik semangat buat semua rakyat Malaysia dalam tempoh #DudukRumah ini.

#WallsBobalicious kini dipasarkan di seluruh negara di kesemua semua pasar raya utama, pasar raya besar, kedai serbaneka dan juga cawangan Tealive terpilih dengan harga sebatang ais krim dijual pada harga yang disyorkan iaitu RM2.20 - RM2.70 sebatang

Aiskrim ini juga boleh dipesan dengan melalui atas talian bermula hari ini 11 Mei 2020 di pautan berikut:

LEMBAH KLANG & PULAU PINANG


JOHOR BAHRU

Grab: https://bit.ly/2xOwmIY (Percuma baucar Tealive*)

Nantikan kemas kini dan tawaran menarik di laman sesawang Wall’s  (www.walls.com.my) atau ikuti Wall’s Malaysia di Facebook (www.facebook.com/wallsmalaysia/)

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

0 Komen:

Dikuasakan oleh Blogger.