Baru
Tunggu kejap ya... nak cari entri terbaru

DAPUR

Koleksi Gambar Biskut Alien Viral


Koleksi Gambar Biskut Alien Viral | Kebelakangan ni ada saja gambar sejenis biskut pelik lalu-lalang dalam timeline Facebook. Bila diperhatikan agak comel dan lucu juga rupa biskut terbaru ni. Siap berbaris macam askar. Rupa-rupanya nama biskut ni ialah Biskut Alien. Macam-macam rupa Biskut Alien keluar hasil masakan warga page Masak Apa Hari Ini (MAHN). Tengoklah bawah ni... nak pecah perut ketawa tengok kecomelan biskut-biskut yang keluar dari oven masing-masing. 


Dah bakar..gaya macam baru lepas naik roller coaster
Kredit foto: De'Alizai

Garang-garang belaka alien ni... don't mess with us!
Kredit foto: Hanie Ariel

Kenapa comel sangat mata alien-alien ni? Wuuuuuuu~
Kredit foto: Resipi Sheila Rusly

Boleh buat ganti batu seremban.
Kredit foto: Teena Queen

Alien pakai contact lens pink
Kredit foto: Siti Zaharah

Alien Talam Dua Muka
Kredit foto: Mazlina Mazlan

Alien mata tiga
Kredit foto: Halimah Hisham

Falling in love~
Kredit foto: Siti Babyfety

Lawa betul alien warna pastel ni, lembut saja rupanya
Kredit foto: Ida Mohd Ali

Geng solat jemaah sukahati
Kredit foto: Noranita Ismail

Alien bertukar menjadi zombie
Kredit foto: Siti Nur Syahirah

Kreatif betul semua warga MAHN ni kan... nanti Ayuni pun nak cari resipi buat Biskut Alien dan cuba buat alien versi sendiri pula. Entah macam mana rupa Alien yang Ayuni buat nanti.

Penafian oleh Ayuni Rafilah

Segala penulisan yang dikongsi dalam blog ini merupakan pendapat peribadi milik penulis semata-mata yang telah ditapis mengikut garis panduan Akta Hasutan 1949, Akta Jenayah Komputer 1997 dan Akta Komunikasi dan Multimedia 1998. Semua pendapat yang ditulis dalam blog ini tidak mewakili pendapat mana-mana pertubuhan, jenama dan parti politik.

6 Komen:

  1. memang tengah viral biskut ni kan.. macam2 gaya..

    BalasPadam
  2. viral biskut nie..lalu je dekat wall.. tapi i jenis tangan tak berseni tak menjadi kalau buat kuih atau kek...lauk pauk tu menjadi lah pulak

    BalasPadam
  3. Boleh ganti batu seremban. Berdekah baca hahaha

    BalasPadam
  4. harapnya sedap la bukan sekadar hiasan je lawa.. hahaha

    BalasPadam
  5. namapak lalu lalng kt timeline. lisa pula tak suka sangat dengna biskut .. hehe so tk terlalu nk makan

    BalasPadam
  6. Haha, biskut ni semua mempunyai muka kartun yang comel. Suka sangat..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.