PERSONAL

Baru 2 Minit Dah Tunjuk Perangai Sebenar...

Baru 2 Minit Dah Tunjuk Perangai Sebenar... | Entah siapa yang tiba-tiba WhatsApp tanya sewa tapak ni. Seingat Ayuni, Ayuni tak ada iklankan apa-apa sewa tapak. Setelah Ayuni selesai kuliah, Ayuni ternampak mesej WhatsApp yang mengelirukan ini masa baru balik memandu kereta ke rumah...


Siapalah yang perangai biadab pada waktu Maghrib ni, dahlah salah nombor. Paling lawak baru 2 minit tak jawab mesej dah keluar respon macam tu. Tu baru 2 minit. Agaknya kalau lambat 10 minit mahu dia bom telefonnya tu.

Agaknya ada hikmah Tuhan bagi dia salah hantar mesej WhatsApp pada Ayuni agar orang yang dia nak sewa tapak tu terselamat daripada mendapat penyewa yang berhati tak baik.

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

6 Komen:

anzrarizal berkata...

susah berurusan dengan orang tak adap nie..dia ingat kita 24 hours pegang hp ke..tak perlu buat kerja lain..

nikkhazami berkata...

mcm mana nak berniaga kalau biadap sgt mcm ni. haha

Shalimar Yusof berkata...

huhu..dia ingt semua org setiap saat bersama hp kot

MisDiarios berkata...

kene banyak bersabar kak yuni <3

Awanama berkata...

Saya rasa you lagi biadab,dia tak silap pun.

Syafiera Yamin berkata...

sabar je la kan kak ayuni, hahaha dia nak semuanya cepat on the point

KOMEN TERBARU

Dikuasakan oleh Blogger.