SPONSORED POST

#MYCYBERSALE 2017: Jom Shopping Sampai Pengsan!


#MYCYBERSALE 2017: Jom Shopping Sampai Pengsan! | Jujur dikatakan, shopping secara online ni merupakan aktiviti yang berhantu. Malah ia sangat berhantu kerana anda tidak akan sedar jari anda telah menekan butang 'Check Out' dan membayar untuk item yang telah menarik perhatian anda. Anda juga tidak akan sedar bahawa anda telah lupa membayar bil elektrik buat kali kedua pada masa itu. Lebih-lebih lagi apabila musim jualan  online terbesar #MYCYBERSALE muncul kembali tahun ini dengan tawaran harga yang gila-gila! Sempena #MYCYBERSALE 2017 pelbagai syarikat perniagaan produk dan servis termasuk yang berjenama besar turut serta memeriahkan suasana dengan menawarkan kempen serta harga promosi menarik kepada pengguna yang rajin membeli-belah secara online. Berita baik untuk anda semua... kempen #MYCYBERSALE dah bermula hari ini 9 Oktober sehingga 13 Oktober 2017!

Sebagai seorang cyber shopaholic yang tegar, Ayuni tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan pembelian yang menguntungkan melalui kempen #MYCYBERSALE kali ini. Jom tengok apa yang baru sampai dalam koleksi Ayuni melalui #MYCYBERSALE 2017 bawah ni...


BEG TANGAN GIAMAX EDISI TERHAD (EMOJI THE MOVIE)
Harga: RM152.10
Website : www.miroza.com.my
Instagram : @mirozaleather.official #giamaxemojimove


Ceria tak beg kulit Giamax dengan tema limited edition Emoji the Movie ni? Hilang stress tengok wajah karekter Meh ni kan? Ayuni suka sangat beg ini sebab saiznya yang besar (33.5cm(L) x 14.3cm(W) x 26.5cm(H)) dan mempunyai 3 ruang compartment yang boleh memuatkan banyak barang Ayuni terutama sekali gajet kegemaran yang Ayuni selalu bawa ke sana ke mari seperti video cam, tripod mobil, monopod, wireless headphone dan power bank. Tambahan lagi, beg ini diperbuat daripada kulit yang lembut dan Ayuni memang amat menggemari barangan kulit. Rasanya beg ini sesuai juga untuk golongan ibu membawa barangan bayi seperti lampin dan botol susu semasa bersiaran keluar rumah.

Nampak tak pemadam api di sebelah kiri tu? Beg ini (serta orang yang memakai beg ini) teramat 'hot' sehingga pemadam api perlu berada di sekitar sebagai langkah berjaga-jaga.

Aspiring Meh ni macam kena je dengan mood Ayuni hari ni - penuh dengan aspirasi (untuk membeli-belah)! Ayuni dapat beg edisi terhad ni dari www.miroza.com.my sempena ulangtahun #MYCYBERSALE yang keempat. Miroza Leather ada buat countdown sale sepanjang masa #MYCYBERSALE ni tau, dan anda juga boleh join contest anjuran Giamax dengan kolaborasi Emoji the Movie semasa membeli-belah di www.miroza.com.my serta berpeluang memenangi hadiah beg eksklusif dari Giamax dan Emoji the Movie. Jangan lupa untuk jenguk sekali Miroza Leather di akaun Instagram mereka @mirozaleather.official


SHAPEE SEAMLESS TANKEE
Harga: RM75.00
Website : www.theshapee.com
Instagram : @shapeemy #shapeemy


Dah dapat beg cantik kenalah bergaya dengan badan yang cantik juga, jadi Ayuni pun ambil sepasang Seamless Tankee Shapee dari www.theshapee.com sekali untuk kempiskan perut bagi tak nampak benjolan lemak bila berjalan (alamak, sudah terbongkar rahsia kerampingan Ayuni!)

Snorlax pun sibuk je nak pakai Seamless Tankee Shapee. Dengkilah tu tengok orang pakai jadi seksi.

Memang sedap pakai Seamless Tankee Shapee ini memandangkan ia diperbuat daripada bahan nylon mudah regang dan fitting ikut badan. Seperti bengkung atau korset yang ada di pasaran, Shapee berfungsi untuk membentuk tubuh badan pemakai menjadi langsing, menyembunyikan benjolan lemak, dan mencantikkan bentuk aset wanita. Namun, apa yang istimewa tentang Seamless Tankee Shapee ini ialah ia dilengkapi sistem mikro-urut melalui haba di mana ia membantu melancarkan pengaliran darah di samping membakar lemak pada badan. 

Lengkap dengan cara memakai dan cara mencuci di belakang kotak.

Harga bagi sepasang Seamless Tankee Shapee ialah RM 75 dan merupakan salah satu produk terhangat sempena kempen #MYCYBERSALES 2017. Shapee juga menawarkan promosi bundle serta penghantaran percuma untuk pembelian dari 9-13 Oktober ini, jadi jom layari laman Shapee sekarang!

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

6 Komen:

lokman amirul berkata...

macam2 brg menarik...

C i k R e n e x berkata...

Cantiknyaa beg tuuu.

qaseh dalia berkata...

Cantiknya beg tu

Najah Mustapa berkata...

best mycybersale ni sebab dapat diskaun yang murah.huhuh.
saya tak start shopping lagi. bimbang juga nanti banyak duit melayang

Sheila Adziz berkata...

cantik sgt beg tu,,,, berkenan lak... hehe

Dedaun Comel berkata...

Waah.. banyak boleh beli ni dengan mycybersale. Ada yang sampai diskaun 90% lagi tu .. Nais

KOMEN TERBARU

Dikuasakan oleh Blogger.