Cara Menyertai Lazada Online Revolution Blogger Contest


Cara Menyertai Lazada Online Revolution Blogger Contest | Seronoknya bila dapat jemputan daripada Lazada Malaysia untuk menyertai peraduan Lazada Online Revolution Blogger Contest yang dianjurkan khas bagi para blogger sempena pelancaran kempen terbaru Lazada iaitu Online Revolution: Shop The Universe. Peraduan ini akan berlangsung dari 1 November sehingga 14 Disember 2017 dan seramai 111 orang blogger bertuah akan dipilih secara rawak bagi memenangi pelbagai hadiah yang menarik.

Peraduan terbuka kepada blog dalam semua bahasa, tidak kira sama ada Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Bahasa Mandarin, Bahasa Tamil, Bahasa Iban, atau Bahasa Rojak. Apa yang penting entri haruslah menceritakan tentang kempen Online Revolution: Shop The Universe yang akan dilancarkan pada 11 November dan berakhir pada 14 Disember 2017 nanti. 

Para peserta juga wajib menjawab beberapa soalan oleh Lazada dalam penulisan artikel masing-masing (lihat soalan-soalan berikut di pautan ini: www.lazada.com.my/blogger-contest. Jawapan kepada setiap soalan mestilah diiringi dengan screenshot produk-produk yang dinyatakan. 

Penyertaan harus dihantar melalui e-mel ke contest@lazada.com.my.

Apa lagi, jom sertai Lazada Online Revolution Blogger Contest beramai-ramai kerana lebih ramai jumlah peserta, lebih banyak lagi hadiah berupa wang tunai akan ditaja oleh Lazada Malaysia... sejumlah wang tunai bernilai RM14,500 akan diagihkan kepada 111 orang pemenang terpilih dan hadiah utama wang tunai bernilai RM1,000 akan diberikan kepada pemenang pertama!

Info lanjut tentang syarat peraduan boleh diperolehi di sini: www.lazada.com.my/blogger-contest

7 ulasan:

  1. Bestnyaaa.. Ramai yg boleh terpilih tu. Kena ramai2 lah join contest lazada ni. Syarat pun senang je tu.

    BalasPadam
  2. Ada juga terima email dari lazada ajak join contest ini . InsyaAllah CCL takkan lepaskan peluang ni . Mana tahu ada rezeki join contest ni .ramai-ramai kita join

    BalasPadam
  3. Dapat jemputan juga. Memang nak join nanti

    BalasPadam
  4. Tak sabar nak join. All the best utk semua yg join nti. 😊

    BalasPadam
  5. menarik! buat hati rasa nak join je nanti

    BalasPadam
  6. Macam senang je. Nak join juga la ^_^

    BalasPadam

HOME  |  PERTANYAAN   |   PENAFIAN  |   SITEMAP