Baru
Tunggu kejap ya... nak cari entri terbaru

TEKNOLOGI

#FaceDanceChallenge App Permainan Menari Dengan Muka


#FaceDanceChallenge App Permainan Menari Dengan Muka | Antara semua app permainan telefon pintar yang Ayuni pernah nampak, Face Dance Challenge ini merupakan yang paling banyak membantu pemain membuat senaman muka. Mimik muka yang dibuat oleh pemain nampak sangat lucu. Dalam permainan ini, pemain harus mendapatkan markah tertinggi dengan membuat mimik muka berlainan mengikut emoji yang dipaparkan dalam skrin telefon.

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

2 Komen:

Cahaya Semulajadiku berkata...

Hahah gila..eh teringin sgt nk tau music dlm video lelaki yg blah kiri tu tajuk apa...selalu tgk video kat youtube ni org selalu guna music tu, tp xpernah tau tajuk music tu..

Kaklong Chan berkata...

Hahaha. Sampai saki tengkuk akak tu. Menarik la, tapi tak berani cuba ๐Ÿ˜‚

Dikuasakan oleh Blogger.