Header Ads

Nak Dapatkan Set Fanta5y Pouch Dari Hermo Secara Percuma?


Hermo kini kembali dengan jualan #612Fanta5y sempena ulangtahunnya yang ke-5 di mana semua produk kosmetik dan penjagaan kulit akan dijual dengan harga yang amat luarbiasa. Luarbiasa yang macam mana tu? Pembeli boleh menikmati diskaun sehingga 90% dan tawaran hebat ke atas pembelian produk bermula pada harga RM 1. Ya, betul... RM 1 sahaja!!!

Sebanyak 300 jenama dan 9,000 produk kosmetik dan set penjagaan kulit dari luar negara seperti Skin Food, Benefit, Maybelline, NYX dan lain-lain lagi kini sedang hangat dijual di Hermo pada harga yang sangat murah... memang rugi kalau tak beli alat-alat mekap dan skincare berjenama di Hermo pada masa ni!


Selain daripada diskaun menarik, pembeli boleh menghiburkan hati dengan bermain game untuk dapatkan baucar serta hadiah-hadiah lain sambil membeli-belah. Pembelian 2 barang ke atas akan juga melayakkan pembeli menerima penghantaran secara percuma. Best kan?



Sempena ulangtahunnya yang ke-5, Hermo memberi giveaway goodie bag berupa set Fanta5y Pouch kepada pembeli bertuah dari 12 Jun sehingga 18 Jun 2017. Giveaway dibuat secara first come first serve basis, jadi siapa cepat dia dapat.

Nak dapatkan set Fanta5y Pouch secara percuma macam Ayuni dapat? Cepat-cepat pergi ke link ni sebelum habis: HERMO #612Fanta5y

2 ulasan:

  1. Cantik bekasnyaaa... bestnyaa dapat produk dari Hermo... Terbaiklahhh

    BalasPadam
  2. Wah! Terliurnya tengok mekap dia. :D

    BalasPadam