VIRAL

Wabak Penyakit Burung Gila Sedang Menular!


AWAS! Wabak penyakit burung gila sedang menular di serata dunia sekarang. Adakah anda salah seorang mangsa yang terjebak dengan wabak burung biru sakit leher ini?

Wabak Penyakit Burung Gila Sedang Menular! | Sticker terbaru Facebook yang dikenali sebagai Trash Dove kini menjadi meme kegilaan ramai dalam internet apabila makin bertambah ramai pengguna Facebook meletakkan imej burung biru yang suka menganggukkan kepala seperti gila itu dalam status masing-masing. Sticker ini direka oleh pelukis dan juruanimasi bernama Syd Weiler.

Antara sticker lain Trash Dove yang boleh didapati dalam Facebook

Syd Weiler, pencipta Trash Dove yang kini menjadi viral

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

3 Komen:

Anum Abdullah berkata...

tak minat ar dengan benda benda cam ni..

Cik Tie berkata...

Ciktie pun terjebak sama dah

Cahaya Semulajadiku berkata...

hahah..benda baru ni..dah lama sgt sy takde facebook

Dikuasakan oleh Blogger.