Baru
Tunggu kejap ya... nak cari entri terbaru

TEKNOLOGI

Nampak Lebih Ayu Dengan MEITU


Nampak Lebih Ayu Dengan MEITU | Salam, ini gambar terbaru Ayuni... comel tak? 

Saja Ayuni cuba guna apps Meitu dalam telefon. Walaupun keayuan Ayuni dalam foto ini sangat palsu, namun ia tetap menyejukkan mata yang memandang serta menyebabkan hidung empunya badan kembang kempis melihat sendiri "kecantikannya" yang terserlah. Hebat betul teknologi fotografi zaman sekarang ni.

Meitu boleh dilancarkan dengan sistem Android dan iOS, serta perlukan talian internet atau data untuk menggunakannya. Siapa nak cuba app Meitu boleh download di link ini: Meitu

Harus diingatkan bahawa app ini sekadar digunakan untuk tujuan suka-suka. Jangan pergi kepil foto begini dalam resume dan borang temuduga pula. Pengsan nanti bakal majikan tengok rupa sebenar bila berjumpa.

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

5 Komen:

Uyul Rosli berkata...

Amboi, semua dah godeh godeh apps tuh ekk. Berlari lari dekat timeline baik dekat Fb mahupun IG. Nanti Uyul nak try gak lahh heheeh.

http://www.uyulrosli.com

galaksi viral berkata...

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

Cahaya Semulajadiku berkata...

Dah lama sy xbukak blog, nampak pic ni cepat2 sy klik entri ni.. Btw ayat last tu lawak, hahah., kalau lelaki guna app ni, blh jd hensem x?

Noor Maizan berkata...

nak try juga dehhh

Cik Tie berkata...

Hahaha tak dapat nak bayangkan kalau ada orang guna aplikasi ni buat resume betul²

Dikuasakan oleh Blogger.