Baru
Tunggu kejap ya... nak cari entri terbaru

VIDEO

Tewas Dengan Uncle Gedek @ Muka Ketat Challenge!

Tewas Dengan Uncle Gedek @ Muka Ketat Challenge! | Dah tengok video eksklusif Muka Ketat Challenge by Uncle Gedek sempena event Sepetang Bersama Blogger 2016? Serius, masa tu Ayuni tak sedar pun dia tengah ambil video yang sangat mencabar... terutama sekali apabila Ayuni seorang scopophobia!


Adakah anda salah seorang yang mampu menyaingi keketatan muka Uncle Gedek? Jom tengok siapa yang menang dan siapa yang kalah di video bawah dan klik pada link berikut untuk like video Uncle Gedek: youtube.com=W5t6Wx2GdL4

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

4 Komen:

  1. Ketat betul muka Uncle Gedek..
    Ni mesti sekurun punya praktis ni.. XD

    BalasPadam
  2. Haha! Seronok dapat jumpa hari tu! Rugi tak dapat borak lama2….

    BalasPadam
  3. Mungkin ada tips yang membolehkan aksi muka ketat ini tak kantoi berbanding yang lain.

    BalasPadam
  4. Dayang Deno pun kalah adehhh.. mesti nak gelak bila ngan uncle gedek ^^

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.