SPONSORED POST

Kulit Jadi Licin Berseri Lepas Guna Malaika Oil


Kulit Jadi Licin Berseri Lepas Guna Malaika Oil | Pernah cuba Malaika Oil? Siapa yang pernah guna produk Malaika Oil mesti rasa kulit jadi lembut dan licin lepas memakainya. Jerawat cepat kecut, dan kulit muka nampak berseri-seri (glowing). 

 

Beginilah rupa kotak Malaika Oil tu (kiri), isinya ada 50 ml minyak perapi kulit yang diperbuat daripada minyak zaitun, minyak lemon, minyak jarak, serbuk temulawak dan pelbagai jenis herba dan bunga-bungaan. Bila tarik keluar penutup, bau minyaknya harum dengan wangian lemon.

Dah ramai rupanya yang cuba produk Malaika Oil ni dan hasilnya memang memberangsangkan. Pengguna-pengguna yang lain semuanya bagi testimoni yang positif belaka. Memang tak salah pilih produk ni...


Malaika Oil ni bagus untuk hilangkan jerawat dan jeragat, hapuskan blackhead/whitehead, melembapkan kulit, mengecilkan pori dan menghilangkan kesan parut. Apa yang penting ia halal digunakan sebab tak mengandungi alkohol dan produk yang dibuat oleh syarikat Muslim tempatan. Produk ini dikilangkan di Khota Bharu dan berkelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT150403152K.

Cik Humaira Hasnan

Pengasas Malaika Oil ini namanya Cik Humaira Hasnan dan kalau tengok gambar orangnya memang sangat cantik... tengok saja dia dah tahu Malaika Oil ni mesti berkesan!

Oh ya, Malaika Oil ni bukan perempuan saja boleh pakai tau... lelaki pun boleh. Jadi kalau ada abang-abang yang nak hilangkan kesan parut dan jerawat tu, boleh cuba Malaika Oil ni.

Berminat untuk dapatkan kulit yang licin dan cantik berseri dengan Malaika Oil? Sila hubungi pembekal di laman dan nombor berikut:

E-mel: malaikaoil@yahoo.com
Instagram: @malaikaoilofficial
No. tel: +60169418247 / +601116825669

Tentang YunFila

Seekor kentang gemuk bertopi. Meminati kucing, teknologi, steampunk, membeli-belah secara online, melayari YouTube serta mengumpul topi. Juga memiliki obsesi terhadap kentang pink pada tahap yang membimbangkan.

2 Komen:

misy nelly berkata...

ramai yg update psl minyak nie.. mcm nak try jew... :)

nor azman berkata...

Bgs2..muda2 dah jd usahawan

Dikuasakan oleh Blogger.